Om oss

Hvem er vi?                        

 

Alex Service er en familiebedrift som ble etablert i 2015 i respons til vanskelig situasjonen på arbeidsmarkedet i  Norge. Dets grunnleggere har mange års erfaring i rengjøringsbransjen og stor fokus på HMS og overholdelse av Arbeidsmiljøloven.

Alle ansatte har et grunnleggende kurs i Renholdsbransjen og andre sertifikater som kreves når det gjelder å utføre de tjenester som tilbys.

Alex Service tilbyr renholdstjenester i Østfold, Follo og Oslo. Vi er en profesjonell totalleverandør av alle typer renholdstjenester. Renholdstjenestene kan tilpasses den enkelte kundes behov, krav og ønsker. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering. Grunnen er at et rent arbeidsmiljø øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat. Vi skal alltid være konkurransedyktige på pris og gjøre kunden fornøyd.

Vi har fagkompetanse og lang erfaring med å levere renholdstjenester til både privat og offentlig sektor. Vårt satsingsområdet er det profesjonelle markedet, hvor vi tilbyr daglig rengjøring, hovedrengjøring, gulvbehandling, vask av fasade og vindusvask, rens, og andre rengjøringstjenester.

Leter du etter en pålitelig, rimelig og dyktig renholdspartner? Alex Service er det du trenger! Vi er et ungt, ambisiøst og serviceorientert selskap som driver innovativt. Vi skreddersyr tilpassede løsninger til alle våre kunder etter hvert eneste behov. Vårt mål er å gi kunden den service og kvalitet de trenger til en fornuftig pris. Hver kunde er vår viktigste! Vi garanterer deg en dyktig og ærlig renholdsservice. Vi er dem du kan stole på. La deres behov være vår bekymring!

Ta kontakt så kommer vi og gir deg et uforpliktende tilbud på ditt renhold. Enten det er bedriftsrenhold eller private hjem.